duminică, 31 octombrie 2010

Ajutati-o pe Amalia Emilia sa mearga!

amalia emilia
“Drama noasra a inceput in urma urma cu mai multi ani, insarcinata fiind am nascut la sapte luni, am nascut pana sa vina medicul de garda  un puiut mic, de doar 900 de grame . Micuta, singurul copil al familiei, a fost primita cu multa bucurie acasa. Totul parea ca merge bine, desi avea peste un anisor, nu putea sta in fund si nu putea fi incaltata cu botosei pentru ca unul din picioruse  il tinea stramb. Intr-un final ,medicii de specialitate  de la Budimex au stabilit un diacnostic , ghilotinund destinul fetitei : intarziere psihomotorie, microcefalie cu atrofie cordicala, distrofie de gradul II-III, motivul: lipsa oxigenului la nastere .

“ Orice  ca sa-mi fac copilul bine  “

Pentru ca sa poata  merge singura, sa alerge ,sa mearga la scoala ca toti ceilalti copii…acest lucru nu se poate intampla peste noapte dar numai cu ajutorul oamenilor de buna credinta.
Avem nevoie de bani pentru tratamet, operatie la picioare, apoi recuperari kinetoterapie. Sanse sunt, dar nu dispunem  de  bani, iar costul tratamenului costa enorm.
Va rugam cu respect sa o ajutati si pe fetita noastra  Amalia-Emilia , sa-i dati o speranta sa poata merge vreodata pe picioare.Avem toate actele care trebuie sa dovedim  diacnosticul fetitei.
Pentru cei care vor sa o ajute pe Amalia-Emilia, noi, parintii, am deschis un cont pe numele Enache Florica:
Euro  ro18brde140Sv60579841400
Usd   ro 22brde140sv60579761400 . Brd navodari jud Constanta.
Contact: 0748860209

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu