duminică, 31 octombrie 2010

Ajut-o pe Monica să-şi îndeplinească visul!

În România, 400.000 de copii de vârstă şcolară nu merg la şcoală. Ştim că este o perioadă dificilă dar acum este urgentă nevoia de a schimba ceva în bine, de a-i ajuta să meargă mai departe.

UNICEF, împreună cu voi, ajută copiii să meargă la şcoală.
Vă rugăm să ne ajutaţi să îi împlinim visul Monicăi, acela de a fi învăţătoare. Cu doar 50 de lei, Monica poate fi ajutată să meargă din nou la şcoală.
Cu 100 de lei, Monica poate primi un ghiozdan de şcoală şi rechizite pentru tot restul şcolii. Orice sumă, cât de mică, este la fel de importantă!

Donează acum!

Monica a învăţat să scrie, de aceea a scris doamnei învăţătoare gândurile ei când a fost forţată să renunţe la şcoală.


Copiii care nu merg la şcoală nu vor putea niciodată să scrie mamei «Te iubesc» de 8 martie, să citească o poezie, explicaţiile ingredientelor de pe o etichetă, preţul unui caiet. Ei sunt condamnaţi la uitare, la un viitor plin de infracţiuni, alcoolism, pericol pentru ei şi comunitatea în care trăiesc. Copiii care nu merg la şcoală nu ştiu să sune la Salvare dacă sunt în pericol, căci nu cunosc cifrele.
Ei nu sunt copiii nimănui, sunt copiii noştri. Viitorul lor şi al nostru depinde de noi. Dacă ar putea să vă scrie copiii mici v-ar povesti cât de uimiţi au fost când au aflat că nu sunt bani în familie ca ei să meargă la şcoală. Sau, şi mai rău, că nu mai pot continua şcoala din acelaşi motiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu