marți, 9 noiembrie 2010

Salvati Copiii Romania lanseaza in parteneriat cu MediaPRO Distribution, Hollywood Multiplex si Itsy Bitsy concursul „Fii Micul Ecologist care Salveaza Planeta!"



Provocarea:
Sammy
Sammy, o simpatica broscuta testoasa, este cel mai curajos dintre semenii sai. Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii. Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta.
Sammy este foarte trist pentru ca oamenii distrug planeta. Vrea sa fie ajutat de copii sa ii invete pe toti sa salveze Planeta. Micul Ecologist poate fi chiar copilul tau!
Copiii vor creea o poveste frumoasa despre salvarea planetei sau despre cum ar trebui sa ne purtam cu animalele si cu natura, despre cum putem pastra planeta curata, despre cum ar trebui sa avem grija sa nu consumam toate resursele naturii.
 Criteriile de selectare a povestilor inscrise in concurs sunt:
- corectitudinea; 
- respectarea temei cerute de concurs; 
- originalitatea;
- trimiterea povestii in perioada de inscriere (29 octombrie - 29 noiembrie) la clubhollywood@hmplx.ro
- povestea sa fie redactata de catre un copil sau de catre un copil ajutat de unul dintre parinti; 
- autorul povestii inscrise in concurs sa fie un copil cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani.
In fiecare saptamana se va alege o poveste care va fi premiata cu cadouri de la Kidex si Smarttoys. De asemenea, povestea va fi citita de castigator pe postul de radio pentru copii Itsy Bitsy si in cadrul targului Kidex. Povestea va fi publicata pe site-ul Salvați Copiii si Hollywood Multiplex . Premiile oferite in concurs sunt: 10 jucarii muzicale de plus, 3 broscute testoase de plus si diplome "Micul Ecologist".
La finalul concursului, pe langa cele 4 povesti alese deja, vom mai selecta si alti castigatori, care vor fi si ei premiati cu jucarii Smarttoys, broscute Sammy de plus si, bineinteles, diploma de Mic Ecologist.
Pentru mai multe informatii, accesati:
Word fileComunicat concurs Sammy.doc
[MS Word, 118 Kb]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu